Άνθρωπος

Μπορούμε και έχουμε ανάγκη να είμαστε “ψυχή τε και σώματι” υγιείς. Με την υγιεινή Βίγκαν διατροφή ενισχύουμε την μοναδική, μαγική δυνατότητα που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός για αυτοίαση και προστασία. Αποκτούμε ενέργεια για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και στις ανάγκες μας για δραστηριότητες και άσκηση. Πετυχαίνουμε πνευματική και ψυχική ανάταση και απολαμβάνουμε την ζωή στο μέγιστο.

Ζώα

Είναι εδώ “μαζί μας”, όχι “για εμάς”. Έχουν και αυτά το ίδιο δικαίωμα στην ζωή όπως και εμείς! Σαν πιο νοήμων και κατά συνέπεια ανώτερα όντα είναι υποχρέωση μας να τα προστατεύουμε και όχι να τα εκμεταλλευόμαστε. Κάθε μανούλα θέλει να μπορεί να θηλάσει και να μεγαλώσει το μωρό της όπως της εχει μάθει η Φύση, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι αγελαδίτσα, είτε κατσικούλα! Δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρούμε ζωές, δεν είμαστε φτιαγμένοι για αυτό… έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε ζωή, όπως όλα τα πλάσματα στον πλανήτη μας, και αυτο από μόνο, του είναι ενα Θαύμα!

Περιβάλλον

Το σπίτι μας! Δεν μπορούμε να το περιγράψουμε καλύτερα. Οι πράξεις μας έχουν καταστροφικές συνέπειες στον πλανήτη μας και πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα πίσω και να ξεχάσουμε τις “εγωκεντρικές” πρακτικές που μας εχουν φτάσει σε αυτό το σημείο! Ο Πλανήτης μας ειναι πανέμορφος και για να παραμείνει έτσι πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά!

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν, τα προιόντα μας, να μην είναι φτιαγμένα καταρχήν με πολύ αγάπη και καταδεύτερον με αγνά συστατικά φυτικής και μόνο, προέλευσης!

Για τα γλυκά μας χρησιμοποιούμε, ξηρούς καρπούς, χουρμάδες, σιρόπι αγαύης, βύνη ριζιού, βύνη κριθαριού, σιρόπι σφένδαμου, δημητριακά, λάδι καρύδας και φρέσκα φρούτα! Τα αλμυρά μας έχουν βάση τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια και τα δημητριακά! Πάντα ψάχνουμε για τα πιο ποιοτικά υλικά και τα περισσότερα από αυτά είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Οι συσκευασίες μας είναι βιοδιασπώμενες, ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες και προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε την χρήση χαρτιού, για αυτό και ποτέ δεν θα δείτε τυπωμένο κατάλογο των προϊόντων μας. Προσπαθούμε όλες οι πληροφορίες να είναι σε ψηφιακή μορφή!

Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο κόσμο και αυτός ειναι ο δικός μας τρόπος να το πετύχουμε!

I am test text for Image with text shortcode.